Nye svar til alder gamle Problem: hvordan man kan finde en entreprenør?

Løsningen kan være at have nogen gøre det for dig

Vi har alle været der før. Det er tid til at få huset malet og du er ikke sikker på, hvem der skal call.

Hvad laver du?

Du spørger naboer, hvis de kender en god maler. Dette er en god idé, fordi henvisninger er ofte den bedste måde at sikre, at du får en kvalitet entreprenør. Men hvad nu, hvis de var ikke rigtig tilfreds med deres maler? Hvad hvis du kalder firmaet anbefalede, men de aldrig kalde dig tilbage? Hvad hvis denne virksomhed estimat er måde mere så du er i stand til at betale? Der er for at sige din nabo var ikke betalt meget?

OK, hvad er næste?

Nå, måske tænder du din handy-dandy telefonbogen og opslag ‘maling entreprenører’. Et kig i denne bog og dit hoved vil spin. Der er bogstaveligt talt hundredvis af forskellige navne derinde. Hvordan vælger du? Normalt begynde folk bare at kalde maling virksomheder. I gør, at du hurtigt finde ud af at de fleste besvare ikke deres telefoner og mange engang kalde ikke dig tilbage hvis du efterlade en besked. Dette er ikke et godt tegn… vil du leje en maler kan du nemt få fat i eller en elektriker Amager?

Hvis du er heldig efter dette ulidelig motion kan du har 2 eller 3 virksomheder mulighed for at komme og give dig et estimat. Selvfølgelig kommer de alle på forskellige dage og forskellige tidspunkter, så du gonna være kører tilbage og tilbage fra arbejde for at opfylde malerne.

Lad os sige at du til sidst får dine vurderinger. Skøn fra firmaet maling, der var den mest professionelle, med den dejlig van, og det, at du kan lide mest, er (naturligvis) latterligt dyre. Maler med den laveste skøn forlade ikke engang dig en skriftlig erklæring, der beskriver det arbejde, de vil udføre! Kan du stole på dem? Vil de gøre kvalitetsarbejde?

Hund og pony showet af forsøger at hyre en entreprenør kunne fortsætte i al evighed. Det er besværligt, det er risikabelt, det er tidskrævende, og det er svært at finde ud af, hvad prisen er retfærdig og acceptabel for en kvalitetsjob.

Hvis du bor i Raleigh-Durham, NC område du ikke kan have at gøre nogen af de ovennævnte, i det mindste for huset maleri behov. Der er nogle nye tjenester til rådighed, at arbejde med boligejere til at sammensætte en pris og job beskrivelse pakke for enhver maleri job. Professionelle malere konkurrerer derefter acceptere nøjagtige tjenesteydelser opført i boligejer jobbeskrivelse til den pris, der blev også sat af boligejer. Kunder vil opfylde de malere, der har accepteret deres job at tale om deres behov. Efter dette møde kan boligejer simpelthen beslutter at ansætte maler til at begynde at arbejde eller har tjenesten Find en nye maler til samme pris.

Dette begreb er meget forskellige fra det mareridt, der er beskrevet ovenfor. Det synes også at være nyttigt for både boligejer og maling entreprenør. Boligejer kan beskæftige sig med blot én tjeneste og stadig nå masser af området professionelle malere. Boligejere kan også sætte en overkommelig pris for en kvalitetsjob og se hvilke selskaber der er tilgængelige til at opfylde deres krav. Entreprenører som forretningsidé, fordi de er i stand til at acceptere job, som de ikke skulle bruge tid og penge at finde.

“Vi forsøger at tage besværet ud af at finde kvalitet malere,” siger Steve Frasher, leder af en sådan service, kaldet navn din egen pris maleri. “Med en opfordring til os vi hjælper konfigurere deres skøn og derefter kontakte professionelle i vores netværk til at se hvem der er tilgængelige til at udføre arbejde på den angivne pris. Maling virksomheder elsker det, fordi de kan nemt udfylde nogle af hullerne, de har i deres arbejdsplaner. Vi fandt, at det også giver mulighed for kunder at få kvalitetsarbejde til en rimelig pris på grund af konkurrencen til at acceptere disse arbejdspladser. Med andre ord markedet virkelig hjælper med at diktere prisen for boligejer og de tvinges ikke ind i et take-it-or-orlov-it skøn.”

Begrebet en entreprenør at lokalisere tjeneste, der kredser omkring din egen prisfastsættelsen er noget, der stadig er ny, men på overfladen ser det ud til at være et innovativt koncept, der er baseret på en win-win forretningsmodel. Dette er normalt et godt tegn for succes.

Kun tiden vil vise, hvis mareridt at lokalisere entreprenører 3tilbudelektrikere.dk at gøre arbejdet omkring dit hus kunne blive en saga blot.

Flere oplysninger om disse tjenester kan findes her:

Raleigh | Durham malere

Leave a Comment

Your email address will not be published.