Forståelse FHA lån

Hvis du ønsker at købe dit første hjem, så skylder du dig selv at tjekke de lån, der tilbydes af Federal Housing administration (FHA). Disse lån kan tilbyde betydelige fordele designet til at hjælpe dig med at opnå drømmen om at eje dit eget hjem. Designet med første gang Homebuyers i tankerne, har FHA designet disse lån ikke kun at være konkurrencedygtige i realkreditmarkedet, men også lettere for dig at kvalificere sig til, hvis du har problemer med at få et lån fra en typisk pant långiver på vilkår, du kan leve med .

FHA tilbyder flere typer af lån; Disse omfatter traditionelle lån med fast rente samt justerbare rente udlån. En af fordelene ved en FHA justerbar sats realkreditlån er de garantere renten på dit lån vil kun ændre højst med en eller to procentpoint-ingen pludselige overraskelser og massive hop, der kan banke dig ud balance økonomisk.

De tilbyder også en type lån kendt som et køb/rehabilitering lån, der giver dig mulighed for at købe et hjem, der har brug for en masse arbejde til det. Lånet kombinerer købsprisen for hjemmet plus omkostningerne ved at gøre reparationer til hjemmet. Ikke mere at skulle tage et realkreditlån för billiga lån og derefter bekymre sig om, hvor du vil finde penge til at fastsætte huset op for at gøre det til din drøm hjem. Faktisk, ved at gøre en masse af det arbejde selv mange hjem købere finde de kan nemt råd til at få mere hjem, end de kunne købe en, der er klar til at flytte ind.

En anden stor fordel ved FHA lån er, at de typisk ikke kræver så stor en udbetaling som en konventionel realkreditlån ville. De tilbyder også lån til dem, hvis kredit kan ellers diskvalificere dem til et konvent pant. Hertil kommer, at interessen for en FHA lån er typisk lavere for dem med mindre end perfekt kredit, end det ville være gennem en konventionel låneprogram.

Det er vigtigt at vide, at FHA selv ikke låner dig pengene til hjemmet, og det sætter ikke renten på lånene. Den FHA er faktisk forsikrer det lån, du får fra en traditionel långiver.

De garanterer, hvis du misligholdes, vil de betale for dig lån. FHA-godkendte långivere derfor typisk tilbyde lån med bedre renter og mindre af en udbetaling, fordi de er garanteret de vil få deres penge tilbage uanset hvad der kan ske i fremtiden. Selvfølgelig, for at få de bedste priser muligt, bør du stadig shoppe rundt og sammenligne realkreditlån, der tilbydes af flere FHA-godkendte långivere.

En nem måde for de fleste mennesker til at forstå, hvordan FHA værker er ved at tænke tilbage til, når de var i college. Hvis du tog en studielån, mens i college det var garanteret af den føderale regering, at de ville træde til og tilbagebetale det bør du standard på lånet. Som sådan, renten var typisk lav og standard over hele bestyrelsen og lånene var tilgængelige for alle uanset deres kredit historie. Det samme gælder for FHA støttede låna 10 000, bortset fra at der ikke er nogen garanti på renter-det er op til dig at stadig sørge for du får den bedste Deal derude.

Hvis du er en første gang homebuyer med begrænsede mængder af midler til at sætte i retning af dit køb, eller hvis du har haft kredit problemer i fortiden, kan du opleve, at en FHA lån giver dig den frihed og fleksibilitet, du har brug for at komme ind i et hus og begynde at gøre det til et hjem for din Familie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.